Μαζί μπορούμε

Μαζί μπορούμε

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στη σημερινή εποχή νιώθουν ένα αίσθημα κόπωσης, έλλειψης ενδιαφέροντος, ενώ ο φόβος και το στρες έχουν γίνει “συνοδοιπόροι” στην καθημερινότητά τους.

Ολοένα και περισσότεροι ζουν έναν φαύλο κύκλο καθημερινής τριβής με έντονους ρυθμούς και αρνητικές σκέψεις που κατέχουν τον κυρίαρχο ρόλο στη ζωή τους. Ψυχικά υγιείς και χωρίς κανένα ιστορικό να τους ανησυχεί, δεν δίνουν σημασία στα σημάδια που προειδοποιούν για ψυχική και σωματική κόπωση. Είναι σωστό να μη δίνουμε σημασία;

Ζούμε σε μια κατάσταση που έχουμε αντιληφθεί ότι θέλουμε να την αλλάξουμε, αλλά προφασιζόμαστε διαρκώς εμπόδια ανυπέρβλητα για να κερδίσουμε χρόνο. Όμως έτσι το μόνο που πραγματικά χάνουμε είναι χρόνος και στιγμές αληθινές από τη ζωή που δεν τη ζούμε όπως θα θέλαμε.

Αλλάζει η ζωή μας από τη στιγμή που θα το πάρουμε απόφαση, από τα βάθη της ψυχής μας, να ζήσουμε αυθεντικά. Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό όταν δεν έχουμε μάθει να μιλάμε; Δεν έχουμε μάθει να εκφράζουμε με ειλικρίνεια τα γεγονότα και τη δική μας θέση σε αυτά.

«Ζω στο Εδώ και Τώρα». Αυτό σημαίνει οικοδομώ προσωπική ενδυνάμωση! Ως Κοινωνικός Ανθρωπολόγος με τις κατάλληλες τεχνικές και μεθόδους, θα σε βοηθήσω να έρθεις σε επαφή με εκείνο το δημιουργικό σου «εγώ» που κάπου, μέσα στην προσπάθεια να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της ζωής, έχεις ξεχάσει ή παραμελήσει.

Θα σε φέρω σε επαφή με το Εδώ και Τώρα, με την ικανότητά σου να είσαι παρών στο κάθε «τώρα» της ζωής σου και να ζήσεις την κάθε στιγμή στο έπακρο.

Αξιοποιούμε όλο μας το δυναμικό, γινόμαστε αποτελεσματικοί, απαλλαγμένοι από στρες και άγχος. Είμαστε λειτουργικοί, χαρούμενοι και επιτέλους αναγνωρίζουμε τη δύναμή μας!

Οδεύουμε με πειθαρχία, χωρίς εσωτερικές αντιστάσεις και αυτοσαμποτάζ, προς τους στόχους μας.

Ενδυνάμωση Εγκύου/Λεχώνας
Επαναπροσδιορισμός Προσωπικών Σχέσεων
Ενδυνάμωση μετά από Διαζύγιο
Επαναπροσδιορισμός στο Επαγγελματικό Πεδίο
Διαχείριση Οικογενειακών Σχέσεων/Κρίσεων

Με τις σκέψεις μας δημιουργούμε τον κόσμο. Δεν ανακαλύπτουμε ποτέ πραγματικά πόσο δυνατοί είμαστε και πόσες αντοχές έχουμε μέχρι να βρεθούμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των άστοχων, λανθασμένων αποφάσεών μας.

Μαζί μπορούμε. Η ευτυχία βρίσκεται στην ποιότητα της εσωτερικής μας ζωής. Με τις σκέψεις μας δημιουργούμε τον κόσμο. Μην αφήνεις τις σκέψεις σου να σε περιορίζουν. Μαζί μου θα μάθεις να δημιουργείς σκέψεις με θετικό πρόσημο και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή.